Gratis(!) tennis, brødfarsott & DIY

HEI SØNDAG!

Et par dager etter at Ludo åpnet søsterrestaurant på Valkyrien Kjøpesenter klinte Aftenposten til og kåret stedet til Oslos beste pizzarestaurant. Den prisen er gjev da det for øyeblikket er flere pizzasteder i byen enn koronasmittede.

Meld deg på nyhetsbrevet her

Selv sverget jeg denne uken til Jungel pizza, som før 1. juni lover å åpne fetteren ZZ ved Fuglen i Gamlebyen. Og nå som ting endelig åpner igjen er det vel på tide på dra på Girotondo! Hva er din favoritt?

Her kommer seks andre tips:


BRØD & SIRKUS

Filippinske Reverdy Pineda lærte å bake i Thailand, og gjør nå suksess med japanskinspirerte sandwicher og sørøstasiatisk bakst på Torshov-stedet Bread’n’butter. Om kort tid åpner han og kona Panaderya på motsatt side av byen,


GRUS

Denne uken er det tid for Casper Ruud-showtime på Roland Garros. Tennis har vel aldri vært en folkesport i Oslo, men heltene i Sagene Idrettsforening gjør et solid forsøk: Tre nye grusbaner på Voldsløkka. Og det er GRATIS å spille. (Trenger du ny outfit? Nyåpnede Moniker Sport har tatt inn den siste tenniskolleksjonen til Lacoste.)


DIY

Oppussing på gang og planer om å ta en tidsreise bakover? Start insporunden hos Sanatorium, få hjelp av Molo, finn unike materialer hos Gamle trehus og lån verktøy her.


MIDDELHAVET

Det er en stund til det blir langhelg på kontinentet. Men når du endelig får booket den billetten til Barcelona ta toget sørover mot Sitges, og hopp av i Garraf.


PODKAST

Radioresepsjonen dumpet Krinken for $$$ i privat sektor. Men det er (mye) mer der det kommer fra. Jentene i Nei nei nei for eksempel. 20 år yngre. Vulgære. Og lett å bli glade i.


SØNDAGSMIDDAG

Alison Roman er ingen nyhet, men hvis du savner påfyll etter Nothing Fancy sender hun jevnlig ut nyhetsbrevet A newsletter som inneholder frekke oppskrifter som denne her.


Det såkalte @arkitekturopprøret har ikke vært nådige med det nye Munch-museet. På torsdag får vi vite mer om hva som kommer til å skje i det 13. etasjes bygget (som garantert blir en publikumssuksess).

Og noen hundre meter lenger bort kjører Deichman forfatter møter politiker. Først ut: Zeshan Shakar og Hadia Tajik. Følg samtalen her.

Det var forhåpentligvis de to siste strømmetipsene fra denne kanten på en stund.

FORTSATT GOD PINSEHELG!

Slakt eller ros? Send oss en epost!

NESTE SØNDAG: Familieduell og hattemaker.